Oktatás

1 órája

Bonyhádon már megállt, most Szekszárdra tart a Pályaválasztási Roadshow

Hétfőn harmadik állomásához érkezett Tolna Vármegyében a Pályaválasztási Roadshow.

Teol.hu

Hétfőn harmadik állomásához érkezett a Pályaválasztási Roadshow. Tamási és Paks után a Tolna Vármegyei Szakképzési Centrumhoz tartozó nyolc iskola Bonyhádon, a Kaszinókertben mutatkozott be, a rendezvényt Filóné Ferencz Ibolya polgármester nyitotta meg. 

A megnyitón Filóné Ferencz Ibolya polgármester köszöntötte a résztvevőket 
Fotó: Beküldött kép

A házigazda a Tolna Vármegyei SZC Perczel Mór Technikum és Kollégium volt, a kitelepülésüknél lehetett hűtőmágnest készíteni fából, az asztalosok által készített óriás jengával játszani, percezeles kerettel fotót készíttetni, bankjegyeket és alkatrészeket felismerni, robotokat irányítani. 

A házigazda csapat
Fotó: Beküldött kép

A látogatók ez alkalommal is hasznos információkra tehettek szert a szakképzésről, az iskolák képzési kínálatáról, oktatóktól és tanulóktól is kérdezhettek, valamint érdekes, a szakmákhoz kapcsolódó feladatokat oldhattak meg. Az összesen hat állomásos, pályaválasztást segítő kitelepülés-sorozat legközelebb október 11-én, Szekszárdon a Garay téren, eső esetén a Piactéren lesz elérhető.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában