Gazdaságpolitika

4 órája

Egymilliós jövedelem és megfizethető lakhatás

Orbán Viktor miniszterelnök gazdasági akcióprogramot hirdetett a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülésén Esztergomban, amelynek fő célja Magyarország gazdasági növekedésének felgyorsítása. A program középpontjában megfizethető lakhatás, az egymilliós jövedelem és a munkáshitel bevezetése áll.

Balogh Éva

Esztergomban Orbán Viktor ismertette a kormány új gazdasági tervét, amely szerint politikájával 2025-től Magyarország az Európai Unió átlagát meghaladó növekedési pályára állhat. A miniszterelnök beszélt a munkáshitel bevezetéséről, amely segíti a fiatalok életkezdését, és a lakáshitelek kamatának csökkentéséről is, hogy a lakhatás mindenki számára megfizethetőbb legyen. 

forrás: facebook/Potápi Árpád János

Orbán Viktor elmondta, hogy a kormány fontos célja a helyi szintű gazdasági fejlődés támogatása, így a programok előnyeit a kisebb városok és a vidéki vállalkozások közvetlenül érezhetik majd. Potápi Árpád János facebook-on jelentkezett be a kihelyezett frakcióülésről egy közös képpel Berlinger Attila polgármesterrel és Dr. Hoppál Péter kormánybiztossal. Bejegyzése is jól mutatja, hogy a kormányzat vezetői és a helyi politikai szereplők szoros együttműködésben dolgoznak. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában