Baleset

3 órája

Házinyulak borultak az útra Szekszárd határában

Nem mindennapi videó került fel a Trollna megye nevű Facebook oldalra. A képsorokon az látható, hogy Szekszárd határában, a Siófok felé terelő körforgalomnál fehér színű házinyulak ugrálnak, illetve ketreceik hevernek az úttesten. A fehér színű jószágok miatt baleset nem történt, a nyuszik közül viszont vélhetően több is súlyosan megsérült.

Bencze Péter

Hétfőn délelőtt került fel a közösségi oldalra a videó, amit egy arrafelé haladó autós rögzített. A képsorokon jól látható, hogy több tucat nyúl és több ketrec is hever elszórtan a körforgalomtól néhány tíz centiméterre az úttesten. Az is könnyen kivehető, hogy vannak olyan állatok, amelyek elnyúltan fekszenek, semmiféle életjelet nem adva. 

A fotón is látható házinyulakhoz hasonló jószágok borultak az útra Szekszárdnál.
A fotón is látható házinyulakhoz hasonló jószágok borultak az útra Szekszárdnál.
Fotó: MW archívum

Debreceniné Farkas Edit, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense portálunk érdeklődésére azt mondta, az állatok egy teherautó csomagteréről estek le, ezért a rendőrség munkatársai a Bor utca felé terelték az arra közlekedőket addig, amíg a nyulakat sikerült összefogni. Személyi sérülést és anyagi káros balesetet nem okozott a nem mindennapi eset. 

Az útra borult nyulakról készített videót, ami a Trollna megye Facebbok oldalon jelent meg, itt tekintheti meg:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában