Kikapcsolódás

2 órája

Megújult a paksiak egyik kedvenc helye

Lezárult a műszaki átadás-átvétel. A paksiak újra birtokba vehették a megújult KRESZ-parkot.

Révészné Hanol Erzsébet

Ismét használatba vehette a lakosság a megújult KRESZ-parkot Pakson. Többek között korszerű gumiburkolattal látták el a sportpályát, állítható kosárlabdapalánkokat helyeztek ki, épült egy háromszáz méter hosszú futópálya, konténeres vizesblokk nyújt könnyebbséget a parkban tartózkodóknak, illetve padokat, szeméttárolókat raktak ki és a világítás is megújult.

A KRESZ-parkot gyakran felkeresik a környékbeli iskolák diákjai is
A KRESZ-parkot gyakran felkeresik a környékbeli iskolák diákjai is
Fotó: Molnár Gyula

A műszaki átadást-átvételt lezáró bejáráson Nagy Balázs, a körzet önkormányzati képviselője, Balassa Zoltán, a kivitelező SÉD-GÉP Kft. ügyvezetője, valamint az önkormányzat műszaki szakemberei vettek részt. Nagy Balázs kiemelte, hogy a park a város minden lakója számára kikapcsolódási hely, sokan járnak oda sportolni, és a környékbeli iskolák diákjai is gyakran felkeresik. Hozzátette, hogy a mostani fejlesztésről szóló szerződés nem tartalmazta, de szeretnék, hogy a KRESZ-táblák visszakerüljenek majd.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában