Mindennapi hitünk – beszélgetés Földi-Kovács Andreával

A 21. század embere, bár szabadságot és önállóságot keres, mégis mindennél jobban vágyik valamire, ami túlmutat a modern világ felületességén. Földi-Kovács Andrea, ismert újságíró, műsorvezető és szerkesztő arról beszél, hogyan találhatjuk meg a belső erőt az élő hitben, és miért nélkülözhetetlen a hit napjainkban, hogy kitörhessünk a rohanó élet látszólagos szabadságából.

Balogh Éva

Földi-Kovács Andrea, ismert újságíró, műsorvezető és szerkesztő arról beszél, hogyan találhatjuk meg a belső erőt az élő hitben, és miért nélkülözhetetlen a hit napjainkban, hogy kitörhessünk a rohanó élet látszólagos szabadságából. 

Földi-Kovács Andrea a Vármegyeháza dísztermében. Fotó: Makovics Kornel

A szerkesztő-műsorvezető „Isten-kapcsolat, alázat, szenvedély, kötődés” címmel nem is előadást, hanem tanúságtételt hozott a szekszárdi közönségnek. A téma pedig, amiről kérdezem, számomra a legizgalmasabbak egyike: mi történik, mikor valaki Istennel találkozik? 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában