Meghibásodás

3 órája

Vízhiány várható kedden Tolnán és Mórágyon

Bőven lesz dolguk kedden az ivóvíz-szolgáltatásért felelős E.R.Ö.V. Zrt. munkatársainak: két településen is műszaki hibák elhárításán kell dolgozniuk. A vállalat türelmet és megértést kér a tolnaiaktól és a mórágyiaktól.

Bencze Péter

Tolnán egy korábbi csőtörés javítási munkálatai kezdődnek el kedden. Az E.R.Ö.V. szakemberei az Aldunasor utcában dolgoznak majd, ezért átmeneti vízhiányra kell készülni a városnak ezen a részén. A jelenség az Aldunasor mellett a Lehel és a Garay utcákat is érinti majd.

Tolnán és Mórágyon is átmeneti vízhiány lehet a következő napokban. A szolgáltató szakemberei mindkét helyszínen dolgoznak a hibák elhárításán.
Tolnán és Mórágyon is átmeneti vízhiány lehet a következő napokban. A szolgáltató szakemberei mindkét helyszínen dolgoznak a hibák elhárításán.
Fotó: Shutterstock/MW Archívum

Egy olvasónk emellett azt is jelezte szerkesztőségünknek, hogy Mórágyon is vizhiánnyal szembesült. A szolgáltató közlése szerint ott az okozhat ideiglenes kiesést, hogy a helyi víztároló rendszerében kommunikációs és vezérlés hiba alakult ki. A cég közlése szerint a kistelepülésen az elhárítás ideje alatt átmenetileg szintén előfordulhat vagy rövid idejű vízhiány. A vállalat azt írta, hogy kollégáik folyamatosan dolgoznak a hiba végleges elhárításán. Addig türelmet és megértést kérnek a helyiektől.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában