cserélje le megunt könyvét!

2021.10.18. 09:30

Tovább turkálhatnak a könyvek közt az iregszemcseiek

Brunner Mónika

Fotó: Shutterstock

A Bartók Béla Művelődési Ház közösségi oldalán közzétette, hogy az iregszemcsei könyvtárban az alacsony érdeklődés, valamint raktári helyhiány miatt a könyvtári turkálót határozatlan ideig meghosszabbítják. A könyvtári turkálók lényege, hogy a megunt, nem használt könyveket le lehet cserélni. Az is vihet magával könyveket, akinél nincs cserekötet.

Az iregszemcsei könyvtár folyosóján elhelyezett könyvekből bárki válogathat és hazavihet, méghozzá korlátozás nélkül. Hozzátették, sajnos az ajándékok már elfogytak, csak az irodalom maradt, de egy könyvjelzőre még mindenki a vendégük, a készlet erejéig. Az iregszemcsei könyvtár szolgáltatásai közé tartozik a könyvek kölcsönzése, a könyvek, kézikönyvek, folyóiratok helyben használata, könyvtárközi kölcsönzés, internethasználat, kisebb közösségi programok lebonyolítása. Térítéses szolgáltatások nincsenek.

Kedden a könyvtárban Salamon Béla pályájáról, életéről, komédiák világáról Sztankovszky Miklós színész-énekes előadásán lehet részt venni.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában