Tv-ajánló

2022.12.10. 16:00

De mégis kinek az élete ez?

Brunner M.

Ryan Gosling, a film egyik szereplője

Forrás: Shutterstock

A Maradj című amerikai pszichológiai thrillert 2005-ben mutatták be Ewan McGregor skót színész, Naomi Watts angol színésznő, Ryan Gosling kanadai színész és a 2014-ben elhunyt Bob Hoskins angol színész főszereplésével. A történet középpontjában a valóság, a szerelem, a halál és a túlvilág mutatkozik meg.

Egy New York-i elhivatott pszichiáter szeretné megakadályozni fiatal betege öngyilkosságát, aki a huszonegyedik születésnapján akar végezni magával. Azonban a pszichiáter élete, miután egyre jobban belevonódik a páciense életének hálójába, szürreálissá válik, és egy idő után már nem tudja, hogy mi igaz, mi nem, hol kezdődik ő maga és a betege. Vajon hogyan tudja megtörni olyan mélyen a pszichiátere valóságát? Erre ad választ a film. 

A fiatal, öngyilkosságra készülő beteget alakító Ryan Gosling egyik interjújában elmondta, hogy amit a filmben a legjobban szeretett, hogy nincs trükk a végén, a filmrendező nem próbálja elterelni a figyelmet az igazságról, azért, hogy felfedje azt.

Hozzátette: szerinte a Maradj! című alkotás egy nagyon őszinte film, ami már az elején egyértelművé teszi, hogy az egésznek semmi köze a valósághoz, mindez egy utazás, amelyet mindannyian együtt fogunk megtenni.

Maradj! – amerikai filmdráma, Cinemax, 20 óra

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában