Hangszerelem

2024.06.29. 10:25

Sokan várták a nagymányoki koncertet

Farkas Eszter

Első nyári koncertjét Nagymányokon tartotta a szekszárdi Hangszerelem Zenestúdió, azonban a fellépések sora csak most kezdődik. Egészen július végéig tartják fellépéseiket. 

Hanszerelem Zenestúdió, koncert, nagymányok
Hatalmas sikert aratott a Hangszerelem Zenestúdió Nagymányokon
Forrás:  Facebook

„Szeretet, taps, öröm, vidámság, jó zene, tiszta hang, csodálatos feldolgozások jellemezték a Piactéren megrendezésre kerülő koncertet. Kedves Nagymányokiak és Minden Kedves Résztvevő! Tegnap nagy örömöt okozott a Hangszerelem Zenestúdiónak minden kedves jelenlévő a táborzáró koncertjükön. Az együttes vezetői: Häuszer Bea és Schmidt Péter, valamint a fellépő növendékek óriási sikert arattak a hat órakor megtartott koncertjükön. Köszönjük mindenkinek aki személyes jelenlétével támogatta a rendezvényt.

Kedves Hangszerelem Zenestúdió! Várunk vissza Titeket jövőre is. Mi köszönjük a lehetőséget, a kedves szavakat és a színvonalas produkciót! További sok sikert kívánunk!” – írta a helyi művelődési központ Facebook oldalán a művelődési központ igazgatója, Huckerné Linde Judit.

Hangszerelem Zenstúdió
A szekszárdi bandát mindig szívesen fogadják Nagymányokon

A szekszárdi banda szombaton Tamásiban és Zombán lép majd fel, de hamarosan Simontornyán, Nagydorogon, Gerjenben és a Balatonon is turnéznak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában