Tv-ajánló: Rémes kémek

2024.07.13. 19:56

A csajok, akik pillanatok alatt váltak profi kémekké

Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon), a két harmincas barátnő Los Angelesben élvezik mindennapjaikat, amíg egy nap váratlanul bele nem csöppennek egy nemzetközi összeesküvés kellős közepébe.

Farkas Eszter

Mila Kunis, a film főszereplője.

Fotó: Shutterstock

Audrey exbarátja felbukkan a lakásukon, ám nem egyedül érkezik – egy csapat halálos bérgyilkos van a nyomában, ugyanis kiderül, hogy a lány exe egy igazi kém.

Az események gyorsan eszkalálódnak, és a két barátnő akcióba lendül, hogy mentsék a bőrüket. A világ megmentése iránti vágyuk mindkettejüket Európába repíti, ahol veszélyes bérgyilkosok és egy rejtélyes, ám elbűvölő brit ügynök (Sam Heughan) elől menekülnek. Audrey és Morgan, akik korábban legfeljebb a kávézókban és bevásárlóközpontokban csillogtatták tehetségüket, most váratlanul profivá válnak a kémszakmában. 

A film érdekessége, hogy nagyrészt Budapesten forgatták. Susana Fogel és a neves tévés író-producer David Iserson egy teljesen új ackió-vígjátékot alkottak, ami akciójelenetekben és abszurd helyzetekben nem szenved hiányt.

A kétbalkezes és totál veszélyes barátnőket Audrey-t és Morgant, Justin Theroux (A lány a vonaton) és Sam Heughan (Outlander – Az idegen) hálóznak be kémes sármjukkal. Szellemes párbeszédek, szívszorító pillanatok és látványos akciójelenetek tarkítják útjukat, miközben egy világmegmentő tervet dolgoznak ki.  De vajon a csajok túljárnak a kémek eszén? 

A kém, aki dobott engem - Mozi+ 22:50

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában