Tv-ajánló

2024.07.20. 19:44

Bridget Jones babát vár

Igazi filmcsemege várja a tévénézőket. A Super TV2 műsorra tűzte a Bridget Jones babát vár című angol romantikus vígjátékot, amelyet július huszadikán szombaton lehet megtekinteni a tévében este nyolc órától. A szeretnivaló, szingliségével megküzdött Bridgetből édesanya lesz.

Brunner Mónika

A Bridget Jones babát vár című 2016-os romantikus angol vígjáték a Bridget Jones-filmek harmadik része. A főszerepet ismét Renée Zellweger alakítja.

Renée Zellweger, a film főszereplője
Forrás: Shutterstock

Bridget Jones egykori szingli nőci addig csetlett-botlott az igazi férfit keresve, hogy többszöri szakítások után egy teljesen új fejezet kezdődik az életében: teherbe esik, ám nem igazán tudja, hogy ki gyermekének az édesapja. A szószegett ügyvéd, Mark Darcy (Colin Firth) vagy új szerelme, a matematikus Jack Qwant (Patrick Dempsey)? 

Bridget Jones televíziós producerként dolgozik, mondhatni jól él, és egész biztos abban, hogy megtartja a babát. A magánéleti kalandjai ezzel újabb fejezethez érnek. Bridget komolyabb, jóval felelősségteljesebb döntési helyzetekben találja magát.

Bridget Jones babát vár, angol romantikus vígjáték, Super TV2 20.00

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában