Alacsony árak és gazdag kínálat

2024.07.14. 17:03

Különleges program: Krisna-völgyi Búcsú július 26-28. között

A már több mint 30 éves Völgyben ez a legnagyobb, nyílt naphoz hasonló program, amikor a Völgy lakóinak életével, az önfenntartással és környezettudatos életmód tudnivalóival is ismerkedhetünk, valamint bepillanthatunk egy picit az ősi India, a védikus kultúra bölcsességébe.

Teol.hu

A Völgy lakóinak életével, az önfenntartással és környezettudatos életmód tudnivalóival is megismerkedhetünk (Fotó: MW)

A már több mint 30 éves Krisna-völgyben július 26-28. között rendezik meg a Búcsút. Idén a hagyományos mesterségeké és a fenntarthatóságé a főszerep. A Búcsúban idén is földön járnak az árak, a szervezők szeretnék a programot elérhetővé tenni minden érdeklődőnek. Az egész családoknak, kicsiknek és idősebbeknek is készülnek színes programokkal. Kiemelt cél, hogy a fiataloknak egészséges bulizási alternatívát nyújtsanak, vidám közösséggel, késő estig tartó mantra-koncerttel és persze finom fogásokkal.

Három napon át igazi családi élményprogramban lehet része az érkezőknek. A programok kicsiknek és idősebbeknek egyaránt érdekesek. Az egész napos, színes színpadi műsor a művészetekre és a helyszín kulturális értékeire épít, megelevenednek az indiai táncstílusok, hangszerek és táncdrámák. A Völgyben számos körséta közül válogathatnak a vendégek. Lesz gyógynövény túra, életmód séta, szerencsehozó- és karmatisztító zarándoklat, de a biokertészeti körvezetések, ökrösszekér-túrák, és a mandír, a szentély bejárása is érdekességeket tartogat. A 2001-ben alapított Isodyana Botanikus Kertet is bejárhatjuk, a túra 1000 fás szárú és 700 lágyszárú példány mellett különleges himalájai, kelet-ázsiai fák és cserjék, ehető magvú fenyők, mérsékelt övi bambuszok otthonába enged betekintést.

A hétvége fénypontja a védikus esküvő tűzceremóniával. Ismét több pár időzíti esküvőjét a Búcsú idejére, hogy a család mellett a vendégek áldásait is megkapják a rítus során.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában