Nyári nyitvatartás

2024.07.05. 11:44

Erre figyeljen ha Szekszárdon mozizna!

Nyári nyitvatartásra állt át a szekszárdi Babits Mihály Kulturális Központ július elsejétől. Ennek kapcsán az egyik legfontosabb változás, hogy július 15. és 28. között a kulturális központ, a művészetek háza, és a mozi sem lesz látogatható. Ezen két hétben jegyvásárlásra a Tourinform Irodában van lehetőség.

Bencze Péter

A nyári nyitvatartás július 1. és augusztus 31. között lesz érvényben. Ezen időszak alatt a Babits Mihály Kulturális Központ hétköznapokon délelőtt tíz és délután hat óra között látogatható. Hétvégente a ház zárva tart.

Nyári menetrend szerint üzemel a mozi és a kulturális központ, valamint a Művészetek Háza Szekszárdon.
Nyári menetrend szerint üzemel a mozi és a kulturális központ, valamint a Művészetek Háza Szekszárdon.
Forrás:  Shutterstock

A Művészetek Háza keddtől szombatig, délelőtt tíztől délután öt óráig fogad vendégeket. Hétfőn és vasárnap ez az épület is zárva lesz van a nyári hónapok alatt.

Mozizna? Erre figyeljen

Ha, mozizna, akkor is érdemes figyelni a változásra, hiszen az Agóra Mozi a hét valamennyi napján délután egy és este nyolc óra között üzemel, a Placc viszont egész nyáron zárva tart.

A Tourinform Iroda hétköznapokon délelőtt fél kilenc és délután fél öt között várja az érdeklődőket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában