Kultúra

2024.08.17. 19:39

Nyári bezárás az Illyés Gyula Könyvtárban

Az Illyés Gyula Könyvtár augusztus 19. és 25. között tartja szokásos nyári bezárását. Ez idő alatt a könyvtár dolgozói folytatják az augusztus 1–jén megkezdett költözést az új, korszerű helyszínre, a Tudásközpontba.

Balogh Éva

Nyári szünetre megy az lllyés Gyula Könyvtár

Fotó: Mártonfai Dénes

Az Illyés Gyula Könyvtár augusztus 19-25. közöttre időzítette szokásos nyári bezárását. Ezt az időszakot leszámítva a költözés ideje alatt is elérhetőek maradnak a szolgáltatások. Az olvasók a Széchenyi utcai médiatár felől továbbra is hozzáférhetnek a könyvtár bizonyos részeihez, a számítógépekhez, a médiatár szolgáltatásaihoz, CD–DVD– és videó kölcsönzéshez.

Azok, akik a költözés ideje alatt is szeretnének kölcsönözni, az interneten vagy telefonon keresztül leadhatják igényüket. A könyvek átvétele a COVID-időszakban bevált gyakorlat szerint történik. Az új helyszín, a Tudásközpont, szeptember végén, október elején nyitja meg kapuit a tervek szerint, ahol ismét teljes körű szolgáltatással várják az olvasókat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában