Fesztivál

3 órája

Amatőr zenekarok kapnak lehetőséget a bemutatkozásra

Folytatva a korábbi évek hagyományát, idén is megrendezik Pakson az Országos Amatőr Pop-Rock-Jazz Fesztivált és Tehetségkutatót. Október 14-ig várják az amatőr zenekarok jelentkezését.

Révészné Hanol Erzsébet

A 2022-es verseny

Továbbra is várják a zenekarok jelentkezését a XXVII. Öröm a zene – Paksi Országos Amatőr Pop-Rock-Jazz Fesztivál és Tehetségkutató rendezvényre. A fesztivál egyrészt színvonalas zenei programot biztosít a paksi és a város környéki fiatalok számára, másrészt lehetőséget ad a tehetséges amatőr zenekaroknak a nagyközönség, illetve az értő, kritikus bírálók előtti megmérettetésre, tapasztalatszerzésre.

Lemezszerződéssel nem rendelkező zenekarok jelentkezhetnek 10-15 perces hanganyaggal. Regisztrálni 2024. október 14-ig lehet online a paksipoprockjazz.hu oldalon. A tehetségkutatót 2024. november 9-én rendezik a Csengey Dénes Kulturális Központban.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is értékes hangszervásárlási utalványban részesül az első három helyezett, valamint a legjobb énekes és a legjobb hangszeresek. Fellépési lehetőségek is várnak a legjobbakra 2025-ben: a 33. Nemzetközi Gastroblues Fesztivál klubkoncertjén, a 16. Gerjeni Duna-Rock Motoros Találkozón, a Légrádi Antal Tehetségkutatón és a Peron Tehetségkutatón. Emellett rádiós bemutatkozási lehetőséghez jutnak a PAKS FM rádióban.

A 2022-es versenyről készült képeket itt nézheti meg.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában