Flashmob

Tegnap, 13:58

Karbonmentes Könyvmoly Villámcsődület– begurulva a legjobb olvasni

Ha begurultunk, olvassunk egy rövidet a friss levegőn. Szeptember 20-án, pénteken 17 órakor flashmobra várják a vállalkozó kedvű könyvszerelmeseket a szekszárdi Tudásközpont előtt.

Balogh Éva

A könyvmolyok nemcsak a fotelben, hanem a szabadban is otthon érzik magukat (Illusztráció: Shutterstock)

Szeptember 20-án, pénteken délután 5-kor Szekszárdon valami igazán különleges fog történni: a Tudásközpont előtt összeverődik egy csapat könyvmoly – nem is akármilyen! Ők ugyanis nem autóval érkeznek a helyszínre, hanem kerékpárral, rollerrel, görkorival vagy épp „lábbusszal”. Na de miért? Azért, mert Európai Mobilitási Hét van, és a karbonmentesség a divat! Ja, meg azért, mert olvasni is menő.

A terv egyszerű: mindenki hozza a kedvenc könyvét (vagy ha otthon felejtette, az se baj, kölcsön is kap egyet), majd együtt olvasnak negyed órát, miközben a város népe csodálkozva nézi, hogy mi a csuda folyik itt. Egy igazi „villámcsődület”, amiből nemcsak móka lesz, de ajándék is jár érte!

Az eseményről fotók és videók készülnek, így a világ is megtudhatja: a könyvmolyok nemcsak a fotelben, hanem a szabadban is otthon érzik magukat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában