Szekszárdi Szüreti Napok

2 órája

Vasárnap délelőtt is szórakoztató volt a borünnep

A szombat esti sikeres programok után, amikor annyian voltak, a Béla király tértől a Luther térig érő bő fél kilométeren, hogy gombos tűt sem lehetett volna leejteni a sok ember között, vasárnap délelőtt sikeresen folytatódott a Szekszárdi Szüreti Napok rendezvénysora.

Szepesi László

Szekszárdi Szüreti Napok 2024

Fotó: Kiss Albert

A belvárosi templom mellett felállított színpadon szekszárdi táncegyüttesek mutatkoztak be. Szerepelt az Origo Dance Studio, a MESZ Dance Tánccsoport, a Magyar Wing Tsun Egyesület, a Szöcske Klub és az Iberican Táncegyesület.

A vármegyeháza udvarán a Fürtöcske gyermekfoglalkoztató a gyerekeket szórakoztatta, voltak kézműves foglalkozások, szőlőt darált, mustot készített a legifjabb generáció. A vármegyeháza kertjében pedig a délelőtt közepétől kora estig a virgonckodó játszópark várta, várja gyerekeket. Lehet lufit hajtogatva érdekes figurákat készíteni, vannak szüreti fajátékok, működik a buborék játszóház, s aki akarja, az arcát is kifestheti. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában