Tv-ajánló

3 órája

Az akcióhős mindent megtesz a családjáért

Jack Stanfield (Harrison Ford) számítógépes zseni otthonát megszállják Bill Cox (Paul Bettany) terroristái. Jack tehetetlennek tűnik, az otthonát megszálló bűnözők végeznek a családjával, ha nem utal át százmillió dollárt fogvatartóik számlájára. Az óra ketyeg, és a fickók Jack minden lépését figyelik. Jack kétségbeesetten próbálja megtalálni a módját, amivel legyőzheti Coxot, és megmentheti a családját.

Bencze Péter

Az alkotás remekül mutatja be, hogyan válhat valaki saját tudása áldozatává, és milyen könnyen válhat a technológiai védelem halálos fegyverré.Harrison Ford karakterében ott bujkál a régi akcióhős, aki sosem hátrál meg, és még a legreménytelenebb helyzetekben is küzd. A film lényegre törő és feszült tempója, váratlan fordulatai, valamint Ford erőteljes alakítása teszi a Tűzfalat felejthetetlen moziélménnyé. 

Harrison Ford
Fotó: Shutterstock

A nézők végig izgulhatják, ahogy Stanfield versenyt fut az idővel, a hackerekkel, és végül saját lelkiismeretével, hogy megmentse szeretteit. A film egyben figyelmeztetés is: a technológia, bármilyen hasznos is, könnyen válhat gyilkos eszközzé, ha rossz kezekbe kerül.

Ha szereti az okos, high-tech thrillereket, és szívesen nézi begy klasszikus akcióhős alakítását, aki mindent megtesz a családjáért, a Tűzfal garantáltan lebilincseli majd.

Tűzfal, amerikai-ausztrál thriller, Vasárnap, Viasat3, 21:00

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában