Énekverseny

14 órája

Az idén is felcsendült a Gemenc Hangja

Egész nap messze szállt az ének az idei Gemenc Hangja versenyen, amelyet a hétvégén rendeztek a Babits Mihály Kulturális Központban.

Teol.hu

Forrás: Facebook

A Gemenc Hangja fődíj nyertesei: Gyermek I. kategóriában Móczó Lilianna (Somberek). Gyermek II. kategória: Kőhegyi Melinda (Pápa). Ifjúsági kategória: Polauf Jázmin (Pápa). Junior kategória: Papp Kamilla (Szekszárd). A fődíjak mellett számos különdíj is gazdára talált. Közel 80 versenyző jelentkezett az idei Gemenc Hangjára az ország különböző pontjairól (Pécs, Mohács, Kaposvár, Székesfehérvár, Baja, Szeged, Dömsöd, Pápa, és Tolna vármegyei települések) összesen 127 produkcióval.

Az énekversenyt immár 29. éve szervezi a Tücsök Zenés Színpad, karöltve a Babits Mihály Kulturális Központtal. A színvonalas produkciókat felvonultató verseny szakmai zsűrijét Nagy Anikó Jászai Mari-díjas színésznő, énekes, énekművész (zsűrielnök), Pecze Zsófi énekesnő, zenetanár, Magyar Bálint énekművész-színész, Csötönyi László, a szekszárdi önkormányzat kulturális bizottságának elnöke és Juhász Bence színész alkotta.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában