Asztalitenisz

2018.02.07. 08:47

Nikolaosz újabb kupát nyert

Rónai Gábor, fotó: beküldött kép

Remek teljesítménnyel nyerte meg a Molnár János-emlékversenyt Kizakisz Georgiosz Nikolaosz. A szekszárdi tehetség – aki pár napja a Budapest Bajnokságon duplázott – az U11-es korosztályban állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

Kizakisz Georgiosz Nikolaosz győzelmének értékét emeli, hogy tizennyolc ország legjobbjai (összesen kétszázan indultak) között végzett az első helyen a BVSC-Zugló csarnokában megrendezett viadalon.

Az egész versenyen csupán egy játszmát veszített, a fináléban könnyedén, 3:0-ra verte a második helyen kiemelt szlovák Samuel Aspast. A csoportselejtezőben a szlovák Pavol Kokavecet, a horvát Igor Colevet és a szerb Dario Putnikot is 3:0-ra verte, a főtáblán a cseh Matias Jineket és a spanyol Carrera Francesét hasonló különbséggel búcsúztatta, csupán magyar riválisa, Kókai Ákos tudott ellopni tőle egy játszmát (3:1).

A tehetséges fiatalra felfigyelt az M4 Sport csatorna, amely filmet forgatott Kizakisz Georgiosz Nikolaoszról. A riport a tehetségeket bemutató „Jövünk” című magazinműsorban lesz látható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!