labdarúgás

2018.03.17. 07:55

A hó után most az eső az akadály

Rónai Gábor, fotó: BVLC

A múlt heti havazás után most az eső tett be a megyei futballkluboknak. A pályák többsége felázott, s a meteorológiai előrejelzés szerint sok jóra a következő napokban sem lehet számítani.

Jó pár csapat már jelezte is előre, hogy nem tudja megrendezni a hétvégére kiírt bajnokiját. A megyei I. osztályban a szombati Bonyhád VLC–Tolna VFC és a vasárnapi Kakasd SE–Kölesdi SE találkozót biztosan nem rendezik meg, de kérdéses a mai Bátaszék SE–Dombóvár FC, illetve a holnapi Dunaföldvár FC–Tevel Medosz SE találkozó sorsa is.

A kluboktól kapott információk szerint egyelőre még bírják a pályáik, de ha a jóslat szerint ma megérkezik az ígért húsz milliméternyi eső, akkor elképzelhető, hogy további meccsek maradnak el.

A megye egyes Tamási 2009 FC-nél érdeklődésünkre azt mondták, hogy az Őcsény SE elleni bajnokijukat mindenképpen lejátsszák, ha máshol nem megy, a műfüvesen.

A Nagymányoki SE–Majosi SE találkozót is megrendezik vasárnap 15 órakor – ha nem szól közbe az eső...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!