triatlon

2018.05.24. 20:00

A helyszínen is lehet nevezni a molyhos futásra

Balázs László, illusztráció: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Az óvodásoknak szóló duatlon futammal veszi kezdetét szombaton a XI. Bátaszék Triatlon Kupa verseny. A legkisebbeknek kimarad az úszás, és megfordították a sorrendet: 100 méter futás után pattantak biciklire a gyerekek, hogy letekerjenek 300 métert. A diákolimpiai versenyen a két kisebb korcsoportban és a családi váltóban 50 méter úszás után 3 kilométert kerekeztek, majd 1000 métert futnak az indulók.

A délutáni triatlon gyakorlatilag egy sprinttávú versennyel lesz azonos, csak a sorrendet a visszájára fordították. A versenyre rekordszámú – 240 induló – előnevezés érkezett, de a helyszínen a Bátaszéki Tanuszodánál is lehet még nevezni. A rendezvény része a 7 kilométeres távú molyhos futás (12.30 óra), melyre csak a helyszínen lehet regisztrálni. Az esemény történetében harmadik alkalommal lehet felfutni a 2016-ban az Év fája Európában nyertes tölgyhöz. Nevezési díj nincs, minden teljesítő befutó érmet kap.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!