futsal

2019.05.25. 08:27

Hazai pályán egyenlíteni akar a Tolna-Mözs

Rónai Gábor

Fotó: Makovics Kornél

A WSH-Palmfood Tolna-Mözs az egyenlítés reményében lép pályára a Szekszárd FC ellen a női NB I bronzért zajló párharcának második mérkőzésén, vasárnap (kezdés: 17 óra).

Nagy Roland együttese az odavágón 9–2-es (!) vereségbe szaladt bele, a szekszárdiaknak akkor minden bejött, a tolnaiaknak pedig semmi sem sikerült. A hibákat azóta kielemezték, a meccset igyekeznek elfelejteni, tiszta lappal és tiszta fejjel akarnak visszavágni a szekszárdiaknak, hogy egy harmadik találkozón dőljön el a bronzérem sorsa.

Micskó Márk együttese pedig azért utazik Tolnára, hogy lélektani előnyét kihasználva lezárja a párharcot, és megszerezze az érmet megyei riválisa orra elől (tavaly két 2–2-es döntetlen után büntetőkkel a tolnaiak győztek ugyanilyen párosításban). Ganczer Hajnalkáék nagyon jól játszottak az első meccsen, s ha azt a formát át tudják menteni vasárnapra, akkor jó eséllyel meg is szerzik a harmadik helyet.

Ha nem, akkor június 2-án jön a mindent eldöntő, harmadik összecsapás...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!