kosárlabda

2020.07.12. 20:27

Nemcsak a kosárlabdáról szólt a KSC tábora

Tolnai Népújság

20200709_tábor_Szekszárd_Baki Sándor 12-13 éveseknek tart kosaras tábort Szekszárdon a Dienes iskolában._MD_TN

Fotó: Mártonfai Dénes

Nem csak kosárlabdázókat vártak az Atomerőmű KSC Szekszárd ilyen formában első ízben meghirdetett napközis táborába. A délelőtti és délutáni edzések mellett a hét minden napjára színes programokat kínáltak a gyerekeknek a Dienes Valéria Általános Iskolában.

„Hétfőn filmvetítésre került sor, kedden mindenki megtervezhette és meg is valósíthatta a saját, egyedi kosaras mezét – összegzett a klub honlapján Baki Sándor edző, a tábor vezetője. – Szerdán ebéd után a sportcsarnokban várt minket Szabó Noémi, az Atomerőmű KSC Szekszárd szakmai- és sportigazgatója.

Baki Sándor edző foglalkozott egész héten a gyerekekkel, akik sokat tanultak a táborozás alatt (Fotó: M. D.)

A gyerekeket körbevezette, és a sportcsarnok megismertetése mellett bemutatta klubunk történelmét a kezdetektől a napjainkig. A program végén a hallottakból egy kvíz keretében a táborozók összemérhették a tudásukat, ami után a helyesen válaszolók szép ajándékokkal gazdagodtak. Csütörtökön a mez mellé mindenki kifesthette a saját kosárlabdáját is. Péntekre pedig dinnyeevés és táborzárás maradt vissza, aminek keretein belül kiosztottuk a tábor egyéni díjait” – fogalmazott Baki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!