labdarúgás

2021.07.20. 16:40

Szekszárdi győzelem a Mini Gipsy Eb-n

Munkatársunktól

Fotó: Beküldött fotó

Remek teljesítményt nyújtva nyerte meg az Országos Roma Kupát a szekszárdi együttes. A Mini Gipsy Eb néven meghirdetett fővárosi tornán tizenkét, romák alkotta csapat vett részt, s a szekszárdiak végül négy győzelemmel és egy döntetlennel szerezték meg a serleget.

A csoportkörben (négy hármasban küzdöttek a résztvevők) a gödöllőieket 3–0-ra, a hatvaniakat 6–2-re lépték le Kovács Kevinék, akik első helyen mentek tovább a negyedöntőbe, ahol aztán 3–2-re múlták felül a keszthelyieket, majd az elődöntőben 2–0-ra a zuglóiakat.

A fináléban Csobánka legjobbjai vártak a szekszárdiakra, az 1–1-es rendes játékidőt követően hetesekkel 3–1-re a tolnai megyeszékhely képviselői diadalmaskodtak.

A szekszárdi együttesben Kovács Sándor, Kovács Kevin, Sztojka Csaba, Kertész József, Ignácz Zoltán, Horváth Brendon, Boros Krisztián, Kovács Emánuel, Farkas Denisz és Kanalas István lépett pályára, a csapatot Kovács Béla és Kovács Ferenc készítette fel a tornára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!