Megyei I. osztályú foci

2022.09.03. 07:43

Új edzővel utazik a kakasdi rangadóra a Bonyhád

Szomszédvári derbivel folytatódik az Autócity megyei I. osztályú focibajnokság: a Kakasd SE vasárnap a Bonyhád VLC-t látja vendégül.

TEOL

A bonyhádi Ágics Péter (jobbról) a kakasdi Márk Attilát próbálja megállítani

Fotó: Makovics Kornél

„Több bonyhádi kötődésű játékosunk miatt is különleges lesz számunkra ez a mérkőzés – mondta Takács Norbert, a kakasdiak edzője. – Egy jó erőkből álló csapat a bonyhádiaké, amelynél a héten edzőcsere történt. Játékerejüket megtapasztalhattuk már egy nyári edzőmeccsen (a BVLC 9–3-ra nyert – A szerk.), tudjuk, hogy rendkívül nehéz találkozó vár ránk. Hazai pályán miden csapat ellen győzni akarunk, így bízom benne, hogy a játékosaim most is mindent meg fognak tenni a sikerért! A sérüléséből még nem épült fel Árpa Balázs, Varga Ákos, Szász Dávid, Réti Bence, rajtuk kívül Márk Attila betegség miatt, Győrfi János és, Zsiga Kevin munkahelyi elfoglaltság miatt hagyott ki edzéseket” – mondta a szakember. 

 

„Sárai György személyében egy felkészült, a magasabb osztályban is megfordult szakember lett csapatunk edzője – mondta Máté Róbert, aki az első héten segíti a PRO-liszences tréner munkáját. – Egy új edző érkezése mindig plusz motivációt ad, ráadásul mivel nem ismer senkit, így az összes játékosunk tiszta lappal indul nála, s érthetően bizonyítani akar. A kakasdiakkal mindig presztízsmeccset játszunk, amelyet szeretnénk megnyerni. Új edzőnk a támadó futball híve, ennek szellemében készültünk az elmúlt napokban. Azt gondolom, hogy a csapat játékerejéhez képest kevés gólt szereztünk az elmúlt meccseken, most ebben is szeretnénk előre lépni. Egy győzelem nemcsak új edzőnknek, de a csapatnak is jót tehet, hiszen komoly lendületet adhat a folytatáshoz. Erdélyi Zsolt sérüléssel bajlódik, a többiek kivétel nélkül bevetésre készek” – zárta Máté Róbert. 

Az előző szezonban Szlama Bálint korai góljával 1–0-ra nyerte meg a BVLC a kakasdi találkozót. A hazaiak legutóbb a 2016/2017-es idényben ünnepelhettek győzelmet a szomszédvár ellen, akkor Márk Attila és Eisensehr Márk duplájára Völgyi Péter két góllal és Szentes Máté tudott felelni (4–3). 

A 3. forduló további programja
Szombat: FC Dunaföldvár–Szekszárdi UFC II 16.30 óra, Tevel Medosz SE–Tamási 2009 FC 16.30 óra, Bátaszék SE–Dombóvár FC 16.30 óra. A Bölcskei SE szabadnapos lesz.  
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!