Labdarúgó NB I

2022.10.31. 16:50

„Nem engedhetjük meg, hogy az első percben gólt kapjunk”

A paksiak védője szerint mielőbb ki kell mászniuk a gödörből, amibe belekerültek.

TEOL

Szélpál Norbert és a Paksi FC nem tudott átlépni az újonc Vasason

Fotó: Molnár Gyula

Szélpál Norbert egy hete, Székesfehérváron a 93. percben mentette meg az egyik pontot a Paksi FC-nek, s boldogan értékelt, most azonban dühösen összegzett a Vasastól hazai pályán elszenvedett 1–0-s vereség után. 

Mint azt hírportálunkon megírtuk, az angyalföldiek Novothny Soma 1. percben szerzett góljával győztek az atomvárosban, s kilenc vereség és egy döntetlen után első ízben szerezték meg Tolnában a három bajnoki pontot. 

„Sajnos ezúttal nem jött a gól, mint múlt héten Székesfehérváron… – mondta a 26 éves középső védő. – Rögtön az első percben gólt kaptunk, amit nem engedhetünk meg magunknak, majd kilencven percen keresztül nem tudtunk legalább egalizálni. Nehezen találok szavakat... A pontrúgásokból lehetett volna keresnivalónk, volt egy kapufánk is, illetve a vendégek kapusa nagyokat védett, sajnos ma nem ment be semmi. Keményen dolgoznunk kell azon, hogy a jelenlegi negatív szériából mihamarabb kijöjjünk. Jövő héten, a Honvéd ellen muszáj lesz itthon tartani a pontokat. Egy győzelem átbillentheti a csapatot”nyilatkozta Szélpál a Paksi FC hivatalos oldalának. 

A Paksi FC–Bp. Honvéd mérkőzés november 6-án, vasárnap 18 órakor kezdődik a Fehérvári úton. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!