Gratulálunk

2022.12.30. 21:00

A Palermo és a Gold Car nyert a 2022-es Fenyő Kupán

A Palermo V&Periko nyert a profiknál a bátaszéki sportcsarnokban keddtől péntekig tartó Fenyő Kupán. Az amatőröknél a Gold Car győzött a népszerű teremlabdarúgó-tornán.

Rónai Gábor

A profiknál győztes Palermo-V&Periko csapata (Fotó: M. K.)

Négy év után nyert a Palermo, amely a V&Periko támogatásával játszott idén a Fenyő Kupán. A profik döntőjében a Palermo a kakasdi Térkő Centert verte meg 4-1-re. A bronzérem itt a Kriszt Kft-é lett, amely a Ricó FC-t verte meg 2-0-ra. 

Az amatőröknél az a Gold Car nyert, amely a profiknál kivívott hat elsőség után először indult itt, s rögvest győzött is. Mégpedig 2-1-re a Welorex amatőrjei ellen. A bronzmeccsen a Torpedók 3-1-re győzte le a Zöld Ház csapatát.

Az amatőröknél a torna legjobb kapusa Ranga Martin (Torpedók) lett, a legjobb játékosnak Csikós Gergőt (Gold Car) választották, míg a gólkirályi címet a 13 gólos Löfli Dávid (Torpedók) érdemelte ki.

A profik mezőnyében a legjobb kapus díját Zsiga Kevin (Térkő Center Kakasd), a legjobb játékosét pedig Baladin Dominik (Palermo-V&Periko) kapta, a gólkirályi címet pedig Wirth Dániel (Kriszt Kft.) szerezte meg 9 góllal. 

A torna legidősebb játékosának járó díjat id. Horváth László (Welorex amatőr) kapta. A legfiatalabb játékos pedig a 16 éves Renczes László (Kriszt Kft.) lett. A BSE különdíját Kovács Rikkárdó vehette át.

Eredmények, Fenyő Kupa

Amatőrök, a 3. helyért: Torpedók-Zöld Ház 3-1 (1-0). 

A döntőben: Gold Car-Welorex amatőr 2-1 (0-1). Gól: Csikós G., Kiss P., illetve Deli B. (hétméteres).

Profik, a 3. helyért: Kriszt Kft.-Ricó FC 2-0 (1-0). 

A döntőben: Palermo V&Periko-Térkő Center Kakasd 4-1 (2-1). Gól: Csigi Á. (2), Fejes P., Baladin illetve Márk A.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!