Férfi futsal NB II

2022.12.15. 18:08

A tisztes helytállás lehet a tolnaiak célja a Haladás otthonában

A Haladás VSE II otthonában zárja őszi szezonját pénteken a 2F-BAU Tolna-Mözs férficsapata az NB II.-ben.

TEOL

Kneller Balázs együttese tíz vereséget követően novemberben az érdiek otthonában aratta történelmi győzelmét az osztályban (5–4), hétfőn pedig hazai pályán a Tihannyal játszott 3–3-as döntetlent.

– Végre jó kerettel tudtunk kiállni, azt gondolom, lassan kezdjük felvenni a másodosztály ritmusát. Ha megnézzük, hogy szeptemberben 17–2-re kaptunk ki Tihanyban, ez a döntetlen nagy előrelépés – fogalmazott a tolna-mözsiek játékos-edzője. – Csak magunknak köszönhetjük, hogy az egyből nem három pont lett, mert percekkel a vége előtt, 3–1-es vezetésnél két óriási hibát vétettünk, amit ellenfelünk kihasznált. Összességében viszont jól játszottunk, védekezésben és támadásban egyaránt.

Az NB I-ben nem rendeznek fordulót, így többen is visszajátszhatnak majd onnan a szombathelyieknél. A Tolna-Mözsnek viszont nem csak ez és az „odavágós” 12–3-as vereség ad okot az aggodalomra. A 19.30-as mérkőzésre úgy „esik majd be” a csapat, mellyel várhatóan nem tud elutazni Vadas Balázs és a házi góllövőlistát tíz találattal vezető Sára Patrik sem. A cél a tisztes helytállás lehet. 

A Tolna-Mözs–Tihany (3–3) találkozóról itt olvashat, KATTINTSON IDE!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!