AutóCity megyei I. osztály

2023.02.16. 17:12

Szlama Bálint távozik a BVLC-től, Németországban folytatja

Távozik az AutóCity megyei I. osztályban szereplő Bonyhád VLC-től Szlama Bálint. A 27 éves védő a TSV Eintracht Immenbeck csapatában folytatja labdarúgó-pályafutását.

R. G.

Szlama Bálint (jobbról) mellett nem volt könnyű elvinni a labdát

Fotó: Mártonfai Dénes

„Szlama Bálint Németországba költözik, így sem edzőként, sem labdarúgóként nem erősíti tavasszal a Bonyhád VLC-t. Bálint 2002-től egy fél éves komlói kihagyást leszámítva folyamatosan egyesületünk játékosa volt, felnőtt csapatunkban 2013. április 17-én egy BVLC–Dombóvár Magyar Kupa találkozón mutatkozott be. A majd 10 év alatt 230 alkalommal öltötte magára a piros-fehér dresszt” – írták  a kiváló védő távozásának kapcsán a bonyhádiak közösségi oldalán. 

Szlama Bálint kiesése komoly érvágás a bajnoki címért harcoló Bonyhádnak, amely jelenleg a tabella harmadik helyéről várja a szezon március negyedikei folytatását. Sárai György csapata a felkészülési időszakban a legutóbb Lovászhetényt 8–1-re verte, korábban a Moháccsal 2–2-re, a Paks U19-es csapatával 3–3-ra végzett, a Pécsváradtól pedig 5–3-ra kikapott. 

A bajnokság első körében a Tamási 2009 FC együttesét fogadják a bonyhádiak. A TELJES SORSOLÁS ITT!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!