Női labdarúgó NB I

2023.04.30. 09:56

Nagy hajrát kivágva mentett pontot a nyolcgólos meccsen a Szekszárdi WFC

Vezetett a Szekszárdi WFC a szegedi St. Mihály otthonában, végül nagy hajrát kivágva mentett meg egy pontot a Simple Női NB I szombati meccsén.

TEOL

Micskó Márk – aki egyik legfrissebb podcast-adásunk vendége volt – együttese már a negyedik percben megszerezte a vezetést Nagy-Cseke Vivien Edina góljával, s bár a szegediek gyorsan egyenlítette, Nagy-Cseke újabb találatának köszönhetően a Szekszárd mehetett előnnyel a nagyszünetre. A fordulás után felpörgette a tempót a St. Mihály, amely 4–2-re elhúzott, és győztesnek tűnt. A sárga-feketék azonban nem adták fel, Ezer Anna és Kiss Gabriella is betalált, aminek köszönhetően végül 4–4-gyel zárult az összecsapás. A bennmaradásért harcoló szekszárdiaknak öt vereség után lélektanilag a legjobbkor jött ez a döntetlen, ami erőt adhat a jövő szombati hazai bajnokira, amelyen a sereghajtó Újpest lesz az ellenfél. 

Simple Női Liga, NB I, 19. forduló

Kész St. Mihály Szeged–Szekszárdi WFC 4–4 (1–2)
Szeged, V: Bálint K. (Nyeste L., Jávorka E.). Szeged: Csontos – Koszo (Farkas, 83.), Papp Sz., Nagy L., Micic (Marcea, 71.), Sajti, Knezevic, Malesevic, Balázs B., Trbojevic, Németh Zs. Vezetőedző: Major László. Szekszárd: Janecz – Csóka (Kövesdi, 79.), Rozmis, Kágyi Á. (Prigli, 67.), Kovács Zs. (Hortobágyi 67.), Schell, Nagy-Cseke (Kágyi K., 56.), Vári, Kiss G., Acsádi, Ezer. Vezetőedző: Micskó Márk
Gólszerzők: Nagy L. (9.), Papp Sz. (58.), Malesevic (67.), Trbojevic (70.), illetve Nagy-Cseke (4., 39.), Ezer (81.), Kiss G. (91.). 

A bajnokság állása: 1. Ferencváros 57, 2. Győr 47, 3. MTK 47, ...10. Kelen 13, 11. Szekszárd 8, 12. Újpest 4 pont. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!