Labdarúgás

2023.06.24. 14:09

Gyerekkori példaképével, Böde Dániellel kell megküzdenie a Paksi FC új csatárának

A 22 éves Beke Péternek gyermekkori példaképével, Böde Dániellel is meg kell küzdenie a kezdőcsapateli tagságért a Paksi FC-nél.

TEOL

„Úgy érzem, nem kerülhettem volna jobb helyre. Volt külföldi megkeresésem is, de a menedzseremmel megbeszéltük, az szolgálná a fejlődésemet, ha az NB I-ben bizonyítanék és felépíteném magam. Szimpatikus, hogy itt kizárólag magyarokból alakítanak ki támadó szellemű csapatot, és az is imponált, hogy fontosnak tartják az értékteremtést magyar labdarúgók felépítésével. A tárgyalások során úgy éreztem, ennél az egyesületnél szeretnék a legjobban, hogy náluk folytassam a pályafutásomat” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kiadásának a támadó. 

„Az edzéseken tapasztalom, óriási a harc a csapatba kerülésért, de ez így normális. Jelentős esemény az életemben, hogy többek között Böde Dániellel kell megküzdenem a helyemért, mert ő a gyerekkori példaképem – a Fradiban nevelkedve nem lehetett kérdés, kortársaimhoz hasonlóan olyan szerettem volna lenni, mint ő. Nagyszerű karakternek ismertem meg ebben a néhány napban, roppant segítőkész. Annak is örülök, hogy jó barátommal, Skribek Alennel ismét együtt futballozhatok” – fogalmazott Beke. 

A teljes interjút ide kattintva olvashatja el! 

Még több cikk a Paksi FC-ől!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!