Teremfoci

2023.10.24. 11:46

A Dream Team nyerte meg a bonyhádi Forradalom Kupát

A Dream Team nevű formáció nyerte meg a bonyhádi sportcentrumban megrendezett Forradalom Kupát, a Bonyhád VLC ifistái és a Sörbarátok előtt.

Teol.hu

A Dream Team csapata végett az első helyen a hagyományos ünnepi tornán

Fotó: Bölcsföldi Zoltán

Kilenc csapat részvételével rendezték meg az amatőr teremlabdarúgó tornát a Bonyhád Városi Sportcsarnokban, melyen a megyei II. osztálytól felfele szereplők (kivéve a 40 év felettieket) már nem léphettek pályára – összegezték a szervezők a közösségi oldalon. 

A csoportmérkőzések tartogattak izgalmakat, de végül nagyobb meglepetés nélkül zárultak. A két csoportelső aztán magabiztosan hozta az elődöntőt is. A bronzmeccsen a javarészt idősebb játékosok alkotta Sörbarátok büntetőkkel múlta felül a Klem Vegyesbolt FC-t. 

A döntő, ha eredményben nem is, de légkörében mindenképp a torna legizgalmasabb meccsét hozta. A Dream Team nevű formáció rutinja végül döntőnek bizonyult a lendületes és megerősített ifisták ellen, akik még a szerencsével is hadilábon álltak.

Forradalom Kupa. A csoportmeccsek eredményei, A-csoport: BVLC ifi–Lasztisok 3–2, Klem Vegyesbolt FC–Feláldozhatók 2–0, BVLC ifi–BBSE ifi 12–0, Klem Vegyesbolt FC–Lasztisok 2–0, BBSE ifi–Feláldozhatók 1–1, BVLC ifi–Klem Vegyesbolt FC 1–1, Lasztisok–Feláldozhatók 4–2, Klem Vegyesbolt FC–BBSE ifi 5–0, BVLC ifi–Feláldozhatók 11–3, Lasztisok–BBSE ifi 2–0. B-csoport: Sörbarátok–Eurostyle System 3–2, Dream Team–Brexit FC 4–1, Sörbarátok–Dream Team 1–1, Brexit FC–Eurostyle System 3–1, Sörbarátok–Brexit FC 4–1, Dream Team–Eurostyle System 6–2. 

Elődöntők: BVLC ifi–Sörbarátok 7–1, Dream Team–Klem Vegyesbolt FC 4–0. A 3.helyért: Sörbarátok–Klem Vegyesbolt FC 3–2 (büntetők után). Döntő: Dream Team–BVLC ifi 31. 

Különdíjasok. 
A legjobb játékos: Völgyi Péter Csaba (Dream Team). 
A legjobb kapus: Ambrus Csaba (Sörbarátok). 
Gólkirály: Győrfi Imre (BVLC ifi) 8 góllal.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!