NB III-as foci

2023.10.29. 13:25

Hiába vezetett, kikapott Székesfehérváron a Paksi FC

A Paksi FC 2–1-es vereséget szenvedett az FC Fehérvár otthonában, az NB III-as focibajnokság Dél-Nyugati csoportja 13. fordulójában.

Teol.hu

A paksiak Lépő Kristóf révén már a hatodik percben vezetéshez jutottak, de aztán a folytatásban Ambach Arnold és Kiss Marcell révén már csak a fehérváriak találtak be, így hat vereség után újfent győzelemnek örülhettek. Kindl István alakulata egymás után a második meccsét veszítette el, egy körrel korábban hazai pályán maradtak alul 6–4-re a nagykanizsaiakkal szemben. 

Az NB III-ban szereplő Tolna vármegyei gárdák közül az FC Dunaföldvár a Ferencváros második számú csapatát látja vendégül, a Szekszárdi UFC az FC Nagykanizsa, a Bonyhád-Majos pedig a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vendégeként játszik. Utóbbi meccsek 13 órakor kezdődtek. 

NB III, Dél-Nyugati csoport, 13. forduló
Fehérvár FC II–Paksi FC II 2–1 (1–1)
Székesfehérvár, v.: Maml Z. (Sáfárik P., Vargha T.). Fehérvár II: Rockov – Kecskés M. (Balla, 67.), Kiss Á., Csepregi, Molnár Cs., Ambach (Balogh M., 67.), Kiss M., Menyhárt (Lehota, 79.), Rétfalvi (Földeák, 82.), Horváth G., Berki (Bertók, 79.). Vezetőedző: Imrik László. Paksi FC II: Tóth G. – Pergel (Kiss K., 73.), Ádám D., Köllő K., Lépő, Máté Cs. (Debreceni Z., 73.), Marosi, Győrfi M. (Répási, 80.), Pesti Z., Ignácz B. (Szabó A., 63.), Pupp Z. Vezetőedző: Kindl István. Gólszerzők: Ambach (28.), Kiss M. (51.), illetve Lépő (6.). 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!