NB III-as foci

2023.10.29. 15:31

Megverte a Ferencvárost a nagy győzelmet arató FC Dunaföldvár!

Az FC Dunaföldvár legyőzte a Ferencváros második számú csapatát az NB III-as focibajnokság Dél-Nyugati csoportja 13. fordulójában.

Teol.hu

Bartha László (kékben) és a földváriak visszatértek a győzelem útjára

Fotó: Molnár Gyula

Három nyeretlen bajnoki után fogadta a Ferencváros tartalékjait az FC Dunaföldvár. Varga Balázs, a Duna-partiak vezetőedzője a meccs előtt azt mondta, együttesét képesnek tartja arra, hogy legyőzze a Fradit, s a játékosai meg is csinálták a bravúrt. Gál Szabolcs 69. percben szerzett találata elegendő volt ahhoz, hogy a földváriaké legyen a három pont, akik így két vereség és egy döntetlen után örülhettek újra a három pontnak. 

NB III, Dél-Nyugati csoport, 13. forduló
FC Dunaföldvár–Ferencvárosi TC II 1–0 (0–0)
Dunaföldvár, v.: Iványi G. (Jakab B., Szabados D.). Dunaföldvár: Vukman – Görög (Szedmák, 81.), Gál Sz., Molnár S., Kun – Fröhlich R. (Tóth M., 68.), Bartha (Ladányi P., 92.), Horváth A., Ladányi V. – Károly B. (Dorogi, 81.), Urbán P. Vezetőedző: Varga Balázs. Ferencváros II: Radnóti – Tavares (Fenyvesi, 62.), Lukács D., Gágyor, Manner, Ladányi G. (Berényi, 70.), Say, Almássi, Tóth A., Birkás (Serdiukov, 80.), Keita (Molnár M., a szünetben). Vezetőedző: Korolovszky Gábor. Gólszerző: Gál Sz. a 69. percben. 

A földváriak a 14. fordulóban, november 5-én, vasárnap 13 órától a Bonyhád-Majos otthonában lépnek pályára. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!