Labdarúgás

2024.05.29. 20:12

A bajnoki cím után a vármegyei kupa is Bonyhádra került (galériával)

A Tolna Vármegyei Kupa tolnai döntőjében a Bonyhád VLC 4–0-ra legyőzte a Faddi SE csapatát, ezzel a bajnoki cím mellett a kupában is csúcsra ért.

Teol.hu

Komolyabb tét nélkül rendezték meg Tolnán a vármegyei kupa fináléját, hiszen már a döntőbe jutással kvalifikálták magukat a Mol Magyar Kupa 2024/2025-ös főtáblájára. A találkozó esélyese a Bonyhád volt, amely négy nappal korábban megnyerte a vármegyei első osztályt, ám az őszi kvalifikációs bajnokságban a faddiak pontot csentek a völgységiektől (3–3).

A bajnokság után a Tolna Vármegyei Kupa döntőjét is megnyerte a Bonyhád VLC
Fotó: Kiss Albert

Szőcs Richárd másodosztályú csapata, amely az elődöntőben a Kakasdot ejtette ki, méltó ellenfele volt a BVLC-nek, de az osztálykülönbség a második félidőben ezúttal kiütközött. A fináléban Deli Dániel és Sütő Endre duplázott, ezzel a Bonyhád 4–0-ra győzött és két aranyéremmel zárta a szezont.

Tolna Vármegyei Kupa, döntő
Faddi SE–Bonyhád VLC 0–4 (0–1)
Tolna, v.: ifj. Hartung (Álló, Prantner M.)
Fadd: Osztopányi – Gász, Hostyánszki A., Gerendai G., Kovács G. – Baros A. (Acsádi P., 84.), Fehér K., Szabó M. (Tóth D., 57.) – Szatmári P. (Aradi L., a szünetben), Hostyánszki M. (Ábrahám G., 63.), Szabó B. (Novák M., 57.). Edző: Szőcs Richárd
Bonyhád: Szűcs K. – Laki, Máté R., Heisler, Báló – Királyházi (Lizák P., 59.), Lerch M. (Hock, a szünetben), Sásdi A. (Major P., a szünetben), Cseh T. (Sütő, a szünetben), Deli D. – Pap R. (Jerabek, 69.). Edző: Sárai György
Gólszerző: Deli D. (39., 73.), Sütő (48., 86.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!