Labdarúgás

2024.06.21. 13:30

A Dárdai Teammel avatja fel új pályáját a Bátaszék SE

A magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya és a német Hertha BSC egykori vezetőedzője, Dárdai Pál nevével fémjelzett gálacsapat érkezik július 13-án Bátaszékre.

Teol.hu

A Bátaszék SE All Star csapat és a Dárdai Team mérkőzése 18 órakor kezdődik, előtte a Bátaszék SE és a Tolna VFC U13-as együttese bemutatómeccset játszik (15 óra), de összecsap egymással a BSE és a Baranya vármegyei II. osztályban szereplő Véménd gárdája is. A szomszédvári településen született korábbi 61-szeres válogatott középpályás édesapja, idősebb Dárdai Pál.

Dárdai Pál fémjelezte Dárdai Team júliusban Bátaszékre látogat
Dárdai Pál fémjelezte Dárdai Team júliusban Bátaszékre látogat
Fotó: Máté Réka

Bő egy év alatt teljes egészében megszépült a Vicze János Városi Sportpálya, ahol a labdarúgókat 2023 tavaszán munkagépek váltottak fel, és teljes egészében kicserélődött a pálya talaja. Buzás Attila együttese addig előbb Mórágyon, majd a mögöttünk hagyott idényben Őcsényben fogadta ellenfeleit. Az utolsó hazai bajnokiját ugyan már Bátaszéken játszotta a csapat (a Nagymányokot 8–0-ra győzte le), a hivatalos pályaavatást július 13-én a Dárdai Team ellen tartja az egyesület.

Bakalár László közreműködésével Dárdai Pál gyakran jár Tolna vármegyébe gálamérkőzéseket játszani, június elején például a Bonyhád VLC családi napján lépett pályára válogatottjával, többek között Juhász Rolanddal, Czvitkovics Péterrel és Márton Gáborral.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!