Verseny és családi délután

2024.06.19. 09:02

Sárkányok hasították a vizet Fadd-Domboriban

Az atomerőmű csapatának sárkányhajója suhant a leggyorsabban a családi napon.

Révészné Hanol Erzsébet

Sárkányhajó versenyt és családi délutánt szervezett az MVM Paksi Atomerőmű Zrt., a Tájékoztató és Látogatóközpont, valamint az Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztálya szombaton. A program helyszíne a fadd-dombori kajak-kenu pálya volt, ahol délelőtt az MVM Nukleáris Karbantartó Zrt., az Atomix Kft., illetve az atomerőmű Karbantartási Igazgatósága indított csapatot, és utóbbi szervezeti egység győzelmével ért véget a verseny – tudtuk meg Tóth Márton szervezőtől.

Fotó: Molnár Gyula

A délutáni program kapcsán elmondta, hogy a meghívásos versenyen tíz csapat szállt hajóba: a Paksi Atomerőmű, a Paks II, az Atomix Kft., a PIP Kft., a Mezőföldvíz Kft., a terrorelhárítás, a Tolna Vármegyei Kormányhivatal, a Rosatom és a Walkenergie képviseltette magát, illetve volt egy vegyes csapat. Az előfutamokat követően rendezték a C-, a B- és az A-döntőt, amelyek alapján kialakult a végső sorrend. Ez alapján a Paksi Atomerőmű csapata evezte végig a leggyorsabban a kétszáz méteres távot, második helyen a TEK, a harmadikon a Paks II csapata végzett.

Kísérőprogramként ugrálóvár és kézműves foglalkozás szolgálta a gyerekek kikapcsolódását a családi rendezvényen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!