Labdarúgás

2024.06.23. 18:28

A bonyhádi Sásdi András nyerte meg a közönségszavazást

A bajnok Bonyhád VLC fiatalja, Sásdi András nyerte el a Tolnai Népújság és a Teol.hu közönségdíját.

Teol.hu

Sásdi András a szavazatok több mint harminc százalékát szerezte meg

Fotó: Mate Reka

A szavazáson Sásdi András a voksok 31 százalékát megszerezve végzett az első helyen, megelőzve a kakasdi Réti Dánielt és a bölcskei Rácz Zsoltot, mindketten 20 százalékkal zártak. Sásdi András alapembernek számított a völgységi együttesben. A 14 bajnoki találkozóból 11 alkalommal (6-szor kezdőként, 5-ször csereként) szavazott neki bizalmat a szakmai stáb, Sásdi két góllal járult hozzá az aranyéremhez. 

A szavazás végeredményéért kattintson ide!

A vármegyei I. osztályú bajnokság szakmai díját, vagyis az év legjobbjának járó címet Jenei Bálint, a Dombóvár FC támadója érdemelte ki. A gólkirályi címet is elhódító futballistával interjút is készítettünk, ezt itt olvashatja!

Ahogy azt olvasóink megszokhatták, a közönségszavazások ezzel nem érnek véget, június 25-én, kedden reggel 6 órától június 30-ig, azaz vasárnap 18 óráig várjuk majd a vármegyei II. osztályú focibajnokság jelöltjeire a szavazatokat. 

Az év csapatát és az év legjobbját hétfőn hirdetjük ki itt, a Teol.hu-n.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!