Labdarúgás

2024.07.18. 19:54

Corvinul–Paks: Ötvös Bence bemutatkozik, Hahn támad Könyves mellett

Ötvös Bence bemutatkozik tétmeccsen a paksiaknál, Hahn János is kezd Könyves Norbert párjaként. Nemsokára kezdődik a Corvinul–Paks El-selejtező.

Teol.hu

Kinyik Ákos, a Paksi FC védője próbál keresztezni a Corvinul elleni odavágón

Fotó: Koncz Márton

A hazai 4–0-ás vereségét szeretné feledtetni a Paksi FC ma este Nagyszebenben, ahol a vajdahunyadiakkal meccsel. A Corvinul–Paks mérkőzés 20 órakor kezdődik, s az összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti, de itt a Teol.hu portálon sem marad le semmiről.

Böde Dániel (jobbról) és a Paksi FC csak szenvedett a Corvinul elleni odavágón
Corvinul–Paks: Böde Dániel (jobbról) és a Paksi FC csak szenvedett az első meccsen (Fotó: Koncz Márton)

Bognár György több helyen is változatott az odavágóhoz képest, ott van például a kezdőcsapatban a nyáron Kisvárdáról igazolt Ötvös Bence, illetve a betegsége és sérülése után felépülő Hahn János is.

A paksiak a Szappanos – Ötvös B., Kinyik, Szabó J. – Osváth, Mezei Sz., Vécsei, Papp K., Kovács K. – Hahn, Könyves összeállításban vágnak neki az összecsapásnak. A Corvinul vezetőedzője, Florin Maxim a Lefter – Iacob, Lica, Manolache, Neacsa – Roger, Bradu, Hrezdac – Lupu, Bus, Pirvulescu tizenegynek szavazott bizalmat.

A találkozón a szlovák Peter Kralovic fújja a sípot. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!