Labdarúgás

2024.07.14. 15:54

Dárdai Team: pályát avatott a gálacsapat Bátaszéken – képgaléria

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Dárdai Pál és barátai bátaszéki fellépésére. A Dárdai Team egykori válogatott klasszisokkal érkezett a pályaavatóra.

Teol.hu

A Dárdai Team és a bátaszék All Star csapat tagjai természetesen összeálltak egy közös fotóra

Fotó: Denes Martonfai

Mint arról hírportálunkon frissen beszámoltunk, a Dárdai Team avatta fel szombat este a bátaszéki sporttelepet. A százmillió forintból teljesen megújult centerpálya avatójára legalább ötszázan összejöttek, de sokak szerint többen is lehettek. Az biztos, hogy aki ott volt, nem csalódott, hiszen a Hertha BSC egykori vezetőedzője, a magyar válogatott volt szövetségi kapitánya remek kis gárdát „trombitált” össze, Lőw Zsolt, Czvitkovics Péter, Juhász Roland és Márton Gábor is csukát húzott – a teljesség igénye nélkül. 

Dárdai Pál is pályára lépett az avatóra érkezett Dárdai Team csapatában
Dárdai Pál is pályára lépett az avatóra érkezett Dárdai Team csapatában
Fotó: Denes Martonfai

A gálameccs előtt pályán volt a bátaszékiek és a tolnaiak U13-as csapata, illetve a jelenlegi vármegyei I. osztályú Bátaszék SE, amely a Baranya vármegyei II. osztályú véméndiekkel játszott, s nyert 4–0-ra. A fő attrakció kilenc gólt hozott, ebből hatot szereztek Dárdaiék, hármat a hazaiak. 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!