Gálamérkőzés

2024.07.24. 11:00

A Dárdai Team pénteken ismét vármegyénkbe látogat

Sióagárdon, a helyi Öregfiúk csapata ellen lép pályára pénteken Dárdai Pál együttese. A Dárdai Team gálamérkőzése 18 órakor kezdődik.

Berg Sándor

Két héttel azt követően, hogy Bátaszéken felavatta a vármegyei első osztályú klub új pályáját, a korábbi magyar szövetségi kapitány, valamint a berlini Hertha BSC egykori játékosa és vezetőedzője, Dárdai Pál vezette gálacsapat ismét vármegyénkbe látogat. Pénteken 18 órakor a Sióagárdi Öregfiúk együttesével csap össze a Dárdai Team.

A Dárdai Team pénteken Sióagárdra látogat
A Dárdai Team pénteken Sióagárdra látogat
Fotó: Mártonfai Dénes

Ódor László, a helyi sportkör elnöke portálunknak elmondta, ezzel a találkozóval szeretnék meghálálni az Öregfiúk csapat tagjainak azt a nagymértékű segítséget, amit a sportpálya világításának korszerűsítésért nyújtottak. A gálamérkőzés másik célja az augusztus 14-én kezdődő focitábor támogatása. A belépés díjtalan lesz, a kihelyezett adománygyűjtő dobozban lehet pénzösszeggel támogatni a fiatalok napközis táborát.

A Sióagárdi Öregfiúkat többek között – a teljesség igénye nélkül – Fábián Attila, Domokos István, Dombi Nándor, Simon György és Manhalt Tamás erősíti majd. Az „Öregfiúk” kifejezés megtévesztő, a sportemberek ugyanis rendszeresen, heti kétszer edzenek együtt, emellett évek óta részt vesznek a Dunaújvárossal, az Őcsénnyel és a Bátaszékkel közösen szervezett egynapos tornákon, sőt korábban a szeniorok bajnokságában is elindultak.

A hírek szerint a vendégcsapat is erős kerettel érkezik, Dárdai Pál mellett Juhász Roland, Lisztes Krisztián és Lőw Zsolt is magára ölti majd a hagyományos kék szerelést.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!