Strandlabdarúgás

2024.07.17. 14:36

Európa-bajnokság: öt Bonyhád BFC-játékos utazott el Batumiba

A Bonyhád BFC öt futballistát is ad a magyar strandlabdarúgó-válogatottnak, amely csütörtökön és pénteken az Európai Strandlabdarúgó Liga A-csoportjába való feljutásért küzd Grúziában, vagy ahogy mostanság divatos: Georgiában.

Teol.hu

A Bonyhád BFC öt játékost is az az Európa-bajnokság grúziai meccsein szereplő magyar válogatottnak

Fotó: Beküldött kép

A Batumiban sorra kerülő – valójában Európa-bajnokságnak is lehet nevezni – tornán a Szabó László dirigálta nemzeti csapat csütörtökön a lettekkel, pénteken a házigazda grúzokkal mérkőzik – amennyiben jól sikerül ez a két mérkőzés, a magyar válogatott feljut az A-divízióba. 

A Bonyhád BFC öt játékost is az az Európa-bajnokság grúziai meccsein szereplő magyar válogatottnak
A Bonyhád BFC öt játékost is az az Európa-bajnokság grúziai meccsein szereplő magyar válogatottnak (Fotó: Beküldött kép)

A nemzeti egylet kapitánya a három legjobb magyar csapatból, a Bonyhád BFC-ből, az Újhartyánból és a Garvittax-ból rakta össze a keretét. A friss magyar bajnok bonyhádi alakulatot a kapus Komáromi Bence mellett négy mezőnyjátékos, Szász Dávid, Ágics Péter, Guzorán Péter és Szabó Dániel képviseli. 

Az újhartyániak szintén öt, míg a zebegényiek két játékost adnak a keretbe.

Ami a programot illeti: a magyar csapat csütörtökön 17 órától méri össze tudását a lettekkel, majd pénteken este fél héttől a házigazda grúzok jönnek – a beachsoccer tévén lehet követni a meccseket.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!