Nélkülözni kell

2024.07.26. 16:29

Rossz hír érkezett, súlyos Hahn János sérülése

Nem úszta meg a komoly sérülést Hahn János, a csatárt hónapokra elveszítette a Paksi FC.

Teol.hu

A lehető egyik legrosszabb forgatókönyv valósult meg Hahn János sérülése kapcsán, akit a 41. percben kellett lecserélni a Larnaca elleni csütörtöki Konferencialiga-mérkőzésen. A 29 éves támadó jobb lábában a belső oldalszalag teljesen, valamint a keresztszalag részlegesen szakadt.

Hahn Jánost hónapokra kidőlt a sorból
Hahn Jánost hónapokra kidőlt a sorból
Fotó: Molnár Gyula

„Az érkező labda felé mozogtam, a jobb lábammal kitámasztottam, amit aztán Alomerovic elsodort. Rögtön éreztem, nagy a baj, nem tudom majd folytatni. Egész este nagyon fájt, reggelre bedagadt. Az MR-vizsgálat péntek délutánra pedig kimutatta, a belső oldalszalag teljesen, valamint a keresztszalag részlegesen szakadt” – nyilatkozta a klub honlapjának a támadó.

Hahn János így biztosan nem lesz ott a Paks számára vasárnap Diósgyőrben kezdődő bajnoki nyitányon, ahogy a jövő csütörtöki ciprusi Kl-visszavágón sem. Egy ilyen sérülés féléves kihagyással is járhat, vagyis jó időre elveszítette korábbi gólkirályát az atomvárosi gárda.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!