Kajak-kenu

2024.07.21. 13:50

Hodován Dávid hetedik helyével zárta a világbajnokságot az Atomerőmű SE

Egy hetedik helyezéssel fejeződött be a bulgáriai korosztályos világbajnokság az Atomerőmű SE számára. Hodován Dávid Fodor Nicholassal kenu párosban volt érdekelt .

Teol.hu

Az Atomerőmű SE aranyból és ezüstből is begyűjtött egyet a Plovdivban rendezett ifjúsági és U23-as kajak-kenu világbajnokságon. A három medália mellett jutott egy ötödik, egy hatodik, egy hetedik és egy tizedik hely a paksi delegációnak. A vasárnapi zárónapon Hodován Dávid volt érdekelt a kenu kettesek 1000 méteres versenyében, amelyben Fodor Nicholas párjaként a hetedik helyen végzett.

Hodován Dávid (hátul) Fodor Nicholas párjaként végzett a hetedik helyen
Hodován Dávid (hátul) Fodor Nicholas párjaként végzett a hetedik helyen
Fotó: ASE

Egy B-döntőben is érdekeltek voltak a paksiak: Kollár Kristóf az 500 egyesek versenyében első helyen végzett, amivel összesítésben a 10. helyen zárta az U23-as világbajnokságot! Az ASE versenyzői  Pálfalvi Viktor révén egy aranyat, Kollár Kristóf és Juhász István révén pedig egy ezüstöt szereztek a legnagyobb korosztályos seregszemlén. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!