Kosárlabda

2024.07.15. 10:13

Szekszárdon marad Horváth Bernadett, a válogatott irányítója

A következő szezonban is a Tarr KSC Szekszárd csapatát erősíti majd Horváth Bernadett, a magyar kosárlabda-válogatott irányítja, számolt be róla a klub hivatalos oldalán.

Teol.hu

Horváth Bernadett a tavalyi szezonban tette át székhelyét Szekszárdra, ahol játékával belopta magát a szurkolók szívébe. A 28 éves irányító mind a tizennyolc alapszakasz-mérkőzésen pályára lépett (a felükön kezdőként), és a közel huszonhárom parketten töltött játékperc alatt 9,1 pontot, 3,4 gólpasszt és 1,1 lepattanót átlagolt a 0,9 szerzett és 1,3 eladott labda mellett.

Horváth Bernadett a második szezonját kezdi meg Szekszárdon
Horváth Bernadett a második szezonját kezdi meg Szekszárdon
Fotó: Makovics Kornél

„Örülök, hogy a következő szezont is Szekszárdon kezdhetem, nagyon hálás vagyok, hogy ilyen rövid idő alatt így befogadott a csapat és a szurkolók. Várom már a kezdést, és bízom benne, hogy együtt ismét nagyon szép eredményeket érhetünk majd el” – fogalmazott a klub honlapján Horváth Bernadett, aki a rájátszásban 7 pontot, 3,1 gólpasszt és 1,4 lepattanót hozott össze meccsenként a bajnoki bronzérmes csapat mezében.

A Tarr KSC Szekszárd magyar magja így gyakorlatilag összeállt, hiszen korábban a három fiatal (Boros Júlia, Holcz Rebeka, Szücs Gréta) mellett a klub Theodoreán Alexandra, Bernáth Réka és Mányoky Réka maradását is bejelentette.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!