Labdarúgás

2024.07.18. 13:52

Kindl István fiatal csapata hármat lőtt a Szekszárdnak (képgalériával)

A Paksi FC második számú csapata 3–0-ra legyőzte a Szekszárdi UFC-t a két NB III-as gárda szerda esti felkészülési mérkőzésén. Kindl István gárdája már rajtra kész.

Teol.hu

Bartha László (szemből) a rutint képviseli a szekszárdi együttesben

Fotó: Molnár Gyula

A paksiak sokkal frissebbnek tűntek a pokoli hőségben rendezett találkozón, s három alkalommal is eredményesnek bizonyultak. Kindl István csapata a Borsos – Pupp, Szekszárdi, Éger, Győrfi, Máté Cs., Horváth K., Lapu, Répási, Szabó A., Marosi (csere: Bakodi, Köllő, Ádám D., Debreceni Á., Földi, Májik, Gyurkits, Polka, Palóka, Tóth, Galambos J.) összeállításban szerepelt, míg a Mészáros István dirigálta szekszárdiak a Pomozi – Szabó D., Fekete M., Péter A., Béla D. – Tokody, Lékó, Gellér, Budai D. – Sütő, Léwang (csere: Bognár Zs., Árpádi, Mester, Csapó, Bartha, Major, Tóth D., Paksi, Aréna, Ulbert) felállásban játszották le a találkozót. A gólokat Szabó, Földi és Galambos szerezte.

Elégedett lehetett Kindl István, a paksiak vezetőedzője, hiszen fiatal csapata három gólt is szerzett
Elégedett lehetett Kindl István, a paksiak vezetőedzője, hiszen fiatal csapata három gólt is szerzett (Fotó: Molnár Gyula)

A paksiak a Bonyhád ellen tartják a főpróbát, az UFC-nek a hétvégére egyelőre még nincs ellenfele. Az NB III-as bajnokság július 28-án kezdődik: a Bonyhád Völgység LC a székesfehérvári Főnix FC vendégeként lép pályára, a Szekszárdi UFC a PTE-PEAC, az FC Dunaföldvár a másodosztályból kiesett Pécsi MFC vendégeként kezd, míg a Majosi SE a kaposváriakat, a Paksi FC második csapata az MTK II-t fogadja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!