Labdarúgás

2024.07.16. 08:00

NB III csoportbeosztás: a Pécsi MFC-vel és a Siófokkal együtt a csapataink

A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette a harmadosztály csoportbeosztásainak tervezetét. Jövőre is az NB III Dél-Nyugati csoportjában szerepelnek majd a Tolna vármegyei csapatok: a Bonyhád VLC, az FC Dunaföldvár, a Majosi SE, a Szekszárdi UFC és a Paksi FC II.

Teol.hu

Az MLSZ a 2024/2025-ös szezonra is négy csoportba (Észak-Kelet, Észak-Nyugat, Dél-Kelet, Dél-Nyugat) osztotta a hatvannégy NB III-as csapatot. A Tolna vármegyei klubokat – a tavalyi idényhez hasonlóan most is – a Dél-Nyugati csoportba sorolta be a szövetség.

A július 28-án kezdődő szezonban, a tervezet szerint, többek között az NB II-ből kiesett Pécsi MFC-vel és BFC Siófokkal, valamint a Fejér vármegyei bajnok MÁV Előre Főnix FC-vel alkot egy csoportot a Bonyhád VLC, az FC Dunaföldvár, a Majosi SE, a Szekszárdi UFC és a Paksi FC II.

A Dél-Nyugati csoport tagjai
Kaposvári Rákóczi FC, Pécsi MFC, BFC Siófok, FC Nagykanizsa, PTE-PEAC, Dunaharaszti MTK, Iváncsa KSE, Szekszárdi UFC, Majosi SE, Ferencvárosi TC II., Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő, MÁV Előre Főnix FC, Bonyhád VLC, FC Dunaföldvár, Paksi FC II., MTK Budapest II.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!