Labdarúgás

2024.07.23. 21:46

Mégis távozott a Paks egyik közönség kedvence

Az NB II-es Vasasban folytatja pályafutását Könyves Norbert. A Paksi FC tavalyi gólkirálya harmadszor távozik a Fehérvári útról.

Teol.hu

Pont került Könyves Norbert harmadik paksi szereplésének végére. A 35 éves támadó előbb nem hosszabbította meg nyáron lejáró szerződését, majd miután a csapat csatárproblémákkal küzdött, egyből a klub segítségére sietett és egyéves kontraktust írt alá azzal az opcióval, hogy ha megfelelő ajánlat érkezik érte, távozhat Paksról. A Corvinul ellen gólt szerző támadóért a Vasas tette ezt meg, így a fővárosban folytatja pályafutását az atomvárosiak gólkirálya.

Könyves Norbert harmadszor is elhagyta a Paks csapatát
Könyves Norbert harmadszor is elhagyta a Paks csapatát

„Nagyon köszönöm a Pakson eltöltött időt, jó volt itt lenni. Köszönöm azt a sok támogatást, amit a szurkolóktól kaptam, úgy érzem, igazán megszerettek. Felemelő volt hallani a rólam írt dalt, igazán otthon éreztem magam. A kupagyőzelemmel és a bajnoki ezüstéremmel karrierem csúcsát értem el a klubbal. Hálásan köszönöm a csapat, a szakmai stáb és a klubvezetők hozzáállását, kevés hely van, ahol ilyen példaértékűen bánnak a játékosokkal. Minden tiszteletem a Paksi FC-é. Nagyon nehéz ilyenkor mit mondani, jó szájízzel, de nagyon nehezen hagyom el a csapatot, sajnos ilyen a sport. Szerettem volna közelebb kerülni a Debrecenben élő családomhoz” – fogalmazott búcsújában Könyves Norbert, aki 2015 és 2019 után harmadszor hagyta el a Paksot.

A vajdasági születésű csatár távozásával egy időben a zöld-fehér klub bejelentette, hogy leigazolta Zimonyi Dávidot a Vasastól.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!