Labdarúgás

2024.07.23. 08:00

Hivatalos: elmarad a Paksi FC bajnoki nyitómeccse

Augusztus 3-ra halasztották a Paksi FC II–MTK Budapest II bajnoki mérkőzést az NB III-as focibajnokság Dél-Nyugati csoportjának hétvégi nyitófordulójából.

Berg Sándor

Csonka fordulóval rajtol el az NB III-as focibajnokság Dél-Nyugati csoportja, ugyanis a Paksi FC és MTK Budapest tartalékcsapatának mérkőzését az eredeti időponthoz képest egy héttel később rendezik meg. Az augusztus 3-i hétvégén egyébként a Mol Magyar Kupa főtáblájának első fordulója miatt nem rendeznek bajnoki kört, így a menetrendbe belefér a „tarcsik” meccse. A találkozó 11 órakor kezdődik majd.

Egy héttel később kezdődik a bajnoki szezon a Paks fiataljai számára
Egy héttel később kezdődik a bajnoki szezon a Paks fiataljai számára
Fotó: Molnár Gyula

Az első forduló már július 27-én, szombaton elrajtol a Pécsi MFC–FC Dunaföldvár találkozóval. Ami a többi Tolna vármegyei klubot illeti, a PTE-PEAC–Szekszárdi UFC, a Majosi SE–Kaposvári Rákóczi és az FC Főnix–Bonyhád VLC találkozón egyaránt július 28-án 17.30 órakor harsan fel a síp.

Az első vármegyei rangadót augusztus 11-én rendezik, akkor a paksi fiatalok 11 órakor a Bonyhádot fogadják. Az őszi szezon november 24-én zárul, a tavaszi idény március első hétvégéjén indul.

NB III, Dél-Nyugat, 1. forduló
Július 27., szombat
17.30 PMFC–FC Dunaföldvár
Július 28., vasárnap
11.00 Ferencvárosi FC II–Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő
17.30 PTE-PEAC–Szekszárdi UFC (PMFC Stadion)
17.30 Bonyhád-Majos–Kaposvári Rákóczi FC
17.30 Dunaharaszti MTK–Iváncsa KSE
17.30 FC Főnix–Bonyhád VLC (Székesfehérvár)
19.00 BFC Siófok–FC Nagykanizsa
Augusztus 3., szombat
11.00 Paksi FC II–MTK Budapest II

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!